Fietsknelpunten langs Tramlijn

Wijkraden, Fietsersbond Utrecht en de Kracht van Utrecht zijn samen een FietsGoogle project gestart. Met hulp van Googlemaps laten we een nog onvoltooid fietsnetwerk zien met een foto van de plek en een begeleidende tekst van dat fietsknelpunt, de urgentie of ernst ervan, of een verbeterplan in de maak of in uitvoering is; opgeloste punten vervangen we door een geel zonnetje met een nieuwe foto! Deze kaart biedt een overzicht van de knelpunten in fietsvoorzieningen langs de tramlijn Utrecht CS - Nieuwegein / IJsselstein. Klik op een van de blauwe punten voor een foto plus beschrijving van het knelpunt. Klik hier als u de kaart in een nieuw venster wilt bekijken. 

Heeft u een tip voor ons? Laat het ons weten

Heeft u nog tips van fietsknelpunten, liefst voorzien van foto en beschrijving?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ze dan naar ons (u kunt ook het contactformulier gebruiken). Kent u erg veel knelpunten in uw buurt en heeft u zin en tijd om deze te inventariseren (knelpunt beschrijven, foto's maken), neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.

De precieze locatie van een knelpunt achterhaalt u als volgt: ga naar maps.google.nl, zet uw muis op de juiste plek, druk op de rechtermuisknop, kies de optie 'Wat is hier?' en kopieer de coördinaten die nu in het Google-zoekvenster verschijnen. Als u een google-account heeft, kunt u ook een plek opslaan in 'mijn plaatsen' en de link daarvan doorsturen. Als u dit allemaal veel te ingewikkeld vindt, mag u de plek natuurlijk ook gewoon omschrijven.